R.A.V.E.N. – Zaventem

Loading...

Raven Logo

Leave reality...

... Come back a stronger team

Wat bieden wij aan?

Voor particulieren

Op zoek naar een leuke avond uit met vrienden of familie?

Wij bieden een verscheidenheid aan virtual reality games aan, inclusief coöperatieve en competitieve opties om jouw groep uit te dagen. Daarnaast hebben we drie escape rooms in het echte leven en nog meer virtuele reality escape games, waarbij je samen moet werken om zo snel mogelijk te ontsnappen. En binnenkort hebben we onze eigen karaoke boxen! Laat de superster in je los!

Thumbnail for individuals

Virtual Reality

Op zoek naar een ontsnapping uit de realiteit en een adembenemend avontuur? Zet een virtual reality headset op en dompel jezelf onder in een wereld vol fantastische nieuwe plekken die je nog nooit eerder hebt gezien!

Lees meer…

Virtual reality escape rooms thumbnail for ubisoft

Virtual Escape kamers

Virtual escape games gaan verder dan traditionele escape rooms door het gebruik van virtual reality headsets waarmee spelers worden getransporteerd naar nieuwe en meeslepende omgevingen, zoals het oude Egypte of Griekenland.

Lees meer…

Real-life Escape Rooms

Heb je ooit willen reizen naar het oude Egypte of een ridder willen worden om een land en een vriend in nood te redden? Onze mystieke escape rooms bieden uitdagende raadsels en puzzels die jouw vaardigheden op de proef zullen stellen.

Lees meer…

Karaoke placeholder

Karaoke (Binnenkort beschikbaar)

Zing als een superster in de privé karaoke kamers van R.A.V.E.N., compleet met hoogwaardige audio- en videosystemen. Boek nu voor een onvergetelijke ervaring met vrienden.

Lees meer…

Voor bedrijven

Op zoek naar het ultieme teambuilding evenement?

R.A.V.E.N. biedt een verzameling aan unieke ervaringen voor zakelijke evenementen, waaronder virtual reality teambuilding, escape rooms in het echte leven, seminars, ontwikkelingsworkshops, evenementenhosting, catering, karaoke boxen en nog veel meer. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij onze aanbiedingen kunnen aanpassen aan jouw behoeften en doelen.

Thumbnail for companies: teambuilding, catering, workshops

Virtual Reality Teambuilding

Ervaar de ultieme teambuilding met onze virtual reality teambuilding. Onze meeslepende uitdagingen zijn ontworpen om communicatie-, probleemoplossings- en teamworkvaardigheden te verbeteren. Boek vandaag nog jouw aanpasbare virtual reality ervaring!

Lees meer…

Real-life Escape Rooms

Daag jouw team uit voor een opwindend avontuur in één van onze drie thematische escape rooms. Duik in de mysteries van het oude Egypte, trotseer het bevroren noorden van Westeros, of ga de jungle aan in één van onze makkelijkere kamers.

Lees meer…

Karaoke placeholder

Karaoke (Binnenkort beschikbaar)

Zing als een superster in de privé karaoke kamers van R.A.V.E.N., compleet met hoogwaardige audio- en videosystemen. Boek nu voor een onvergetelijke ervaring met vrienden.

Lees meer…

Development

Vind jij Virtual Reality net zo fascinerend als wij? Waarom ga je niet een stap verder dan jouw concurrenten door jouw eigen VR/AR oplossing te ontwikkelen?

Lees meer…

Seminars

Waarom neem je geen andere benadering voor jouw problemen, processen en strategieën? Met Virtual Reality zijn de mogelijkheden onbegrensd. Tijdens een R.A.V.E.N. seminar openen we een geheel nieuwe wereld, door relevante case studies te gebruiken om te laten zien waarom VR geïntegreerd zou moeten worden in jouw bedrijf.

Lees meer…

Meeting Room placeholder

Meeting Room

Verhoog de kwaliteit van jouw zakelijke vergaderingen met onze volledig uitgeruste en flexibele vergaderruimtes bij R.A.V.E.N. Boek vandaag nog om jouw zakelijke doelen te bereiken in een comfortabele en professionele omgeving.

Lees meer…

Catering placeholder

Catering

Verbeter jouw teambuilding ervaring door te genieten van een heerlijke maaltijd of verfrissend drankje voor of na het evenement. Breng jouw team samen om jullie vorige teambuilding ervaring te bespreken en versterk de band van het team over lekker eten en drinken.

Lees meer…